что делать

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи.

Täpsustamata enteroviirusnakkus Põhihaigus + Täpsustamata enteroviirusnakkus
Põhihaiguse tüsistus
J20.8 Muude täpsustatud organismide tekkene äge bronhiit Tüsistus + Muude täpsustatud organismide tekkene äge bronhiit
Kaasuvad haigused
L27.2 Söödud toidu põhjustatud dermatiit Kaasuv + Söödud toidu põhjustatud dermatiit
R01.1 Täpsustamata südamekahinad Kaasuv + Täpsustamata südamekahinad


Kirjeldused
Kaebused, anamnees:
Kaebused:palavik,köha ,nohu ja
Haigestus 4 päeva tagasi,kui ilmnes palavik,köha ja nohu.Ravi:paracetomol,augmentin,mikstuur.Tulemuseta
Ema kutsutu kiirabi ja laps hospitliseeritud lasteosakonda ravile.
Objektiivne leid:
Saabumisel seisund keskmise raskusega.Nahk kahvatu.Intoksikatsiooni sümptoomid.Ninakinnistus ja kataraalsed nähud neeluruumis.Kopsude hingamine karu,märjad räginad.Cor rütmilised,süstoolne kahin.Kõht pehme.Maks ja põrn pole palpeeritav.
Diagnoosi põhjendus / kokkuvõte:
Kaebusi,anamneesi,objektiivse leiu,röntgenuuringu,ehho,sonograafia,laboratoorsete andmete alusel põhjendatud diagnoos.
Ravi:ampicillin 0,8 mg 2k,i/v natrii chl. 0,9%- 400,0 et dexasoni 4 mg,glucosae 5%- 250,0,hedelix 2,5 ml 3k,otrivin,inh.natrii chl. 0,9 %,ventolin 0,4 ml 2k,mofenstra 4 mg,füsioteraapia,massaz
27.02.15a.
Analüüsid:Parvoviirus B19-negatiivne,Yersinia enterocolitica-negatiivne,enteroviirus Jg G-negatiivne.
Enteroviirus Jg M-positiivne.
Epstein-Barr viiruse NAJgG- 49,3 U/ml,Epstein -Barr viiruse VCA Jg G 750 U/ml,Epstein Barr VCA Jg M44,3 U/ml

Allergiad
Ravimi toimeaine/aine/materjal RHK10 kood RHK10 nimetus
ei ole


Uuringud
Aeg Uuring
11.02.2015 15: 38 6340 TÄISMAHUS EHHOKARDIOGRAAFIA
VASTAJA: Perova, Jelena (D01453)
Rütmi sagedus 124/min.
Vasaku vatsakese õõne suurus normis. Septumi ja tagaseina paksus normis. Vasaku vatsakese õõnes lisahorda. Üldine süstoolne funktsioon normis, EF- 57%.
Parema vatsakese suurus normis - 1.2sm.
Kodade ja vatsakeste vahesein terve.
Pulmonaalklapi funktsioon normis.
Aordiklapp 3- hõlmne, hõlmad paksenenud, üksik fibroos, funktsioon normis.
Mitraalklapi hõlmad pikad, paksenenud, üksik fibroos, minimaalne regurgitatsioon klapil.
Trikuspidaalklapi, eesmise hõlma projektsioonis, paikneb hüperehhogeenne varjustus 4 x 3mm (fibroos), kerge regurgitatsioon klapil (1+).
Kojad noormalse suurusega. Vasak koda 2.0 x 2.9 x 1.9sm. Parem koda 2.4 x 2.3sm.
Kordusuuring dünaamika jälgimiseks 1 aasta pärast.

12.02.2015 08: 01 7953 Kõhu- ja vaagnapiirkonna ultraheliuuring
VASTAJA: Šmorgun, Feliks (D03381)
Maksa mõõtmed ja struktuur normis, koldelist muutust ei sedasta.
Sapipõis tavalise suuruse, kuju ja asetsusega, seinad paksenenud ei ole, sisaldis ühtlane, sapiteed laienenud ei ole.
Põrna suurus normis, struktuur ühtlane.
Pankreas normaalse suuruse ja struktuuriga, koldelist muutust ei sedasta.
Paremal alakõhus põletikuliselt suurenenud tubulaarset struktuuri nähtavale ei tule, komprimeerimisel see piirkond valulik ei ole.
Mõlemad neerud normaalse suuruse ja asetsusega, neeruvaagnad paisuvabad.
Vasaku neeru vaagen asubon ekstrarenaalselt.
Neerudes konkremente esile ei tule.
Kusepõis siledaseinaline, sisaldis ühtlane.
Arvamus: Sonograafiliselt patoloogiata.

KOKKUVÕTE: Ekstrarenaalne vaagen vasakus.


Analüüsid
Analüüs Ühik Referents 12.02.2015 10.02.2015 07.02.2015 06.02.2015
S-ALT Alaniini aminotransferaas
Alaniini amonitrasferaas u/l M: <=45 18
S-ASO Antistreptolüsiin O iu/ml <=18a: <=150 45
S-AST Aspartaadi aminotransferaas u/l M: <=35 45
S-Bil Bilirubiin, üldine mkmol/l >=1k: <=21 3,6
S-CRP C-reaktiivne valk mg/l <=10 4 5
vB-HAT_ Happelis-aluseline tasakaal, venoosne veri
pH(T) . 7.34 - 7.36 7,488
pCO2(T) mmHg 44 - 46 27,5
pO2(T) mmHg 38 - 42 133
HCO3- mmol/L 24-26 19,0
tCO2 mmol/L 25-29 19,8
BEb mmol/L - 3,7
sO2 % 40-70 99,2
B-Hemo-m_ Hemogramm, (mikroskoopia)
Kepptuumseid Mõõtühik puudub 3
Segmenttuumseid Mõõtühik puudub 57
Eosinofiilseid Mõõtühik puudub 3
Basofiilseid Mõõtühik puudub -
Lümfotsüüte Mõõtühik puudub 33
Monotsüüte Mõõtühik puudub 4
S-IgE Immuunoglobuliin E . 1-5a: <=60 169,8 268,2
S-K Kaalium seerumis mmol/l 3,5- 5,1 3,6
S-Cl Kloriid seerumis mmol/l 98-107 101,9
S2-Crea Kreatiniin seerumis mkmol/l M: 59-104 22
S-aMypnA Mycoplasma pneumoniae IgA . < 12 EIU neg; 12<=25 EIU piiripealne; > 25 EIU pos 3.5
S-aMypnM Mycoplasma pneumoniae IgM . S/CO < 1,1 neg; S/CO > 2,0 pos; S/CO : 1.1- 2.0 piiripealne 0.43
S-Na Naatrium seerumis mmol/l 136-145 137
S-RF Reumatoidfaktor iu/ml <=15 14
cB-ESR-Pantšenkovi Üksikomponent . 15 6
U-Strip Uriini uuring 10-parameetrilise testribaga
SG . 1.010 - 1.040 1,015
PH . 5.3 - 6.5 7
LEU . negativ neg
NIT . negativ neg
PRO . negativ neg
GLU . negativ 6
KET . negativ 5
UBG . negativ norm
BIL . negativ neg
ERY . negativ neg
COLOR . Helekollane
S-Urea Uurea seerumis mmol/l 2,2- 7,2 2,8
S-LE UURING LE RAKKUDELE . neg
vB1-CBC-Diff Vere automaatuuring 5-osalise leukogrammiga
WBC, 10^9/L . 4.0- 9.0 5.8 7.2
NE . 42.0- 85.0 36.4 69.1
LY . 11.0- 49.0 43.8 19.9
MO . 3.4- 9.0 13.9 9.1
EO . 0.0- 7.0 4.8 1.5
BA . 0.0- 2.0 1.1 0.4
RBC, 10^12/L . 3.80-5. 30 4.42 4.69
HGB, g/L . 110-170 123 130
HCT . 36.0- 56.0 36.9 38.9
MCV, fL . 80.0- 100 83.5 82.9
MCH, pg . 28.0- 36.0 27.8 27.7
MCHC, g/L . 310-370 333 334
RDW, CV . 10.0- 16.5 12.3 12.6
PLT, 10^9/mL . 120-380 297 281
PCT . 0,10-1. 00 0.16 0.11
MPV, fL . 5.0- 10.0 5.3 3.9
PDW . 12.0- 18.0 16.8 15.5


Mikrobioloogia Analüüsid
Diagnoos: J20.9 Täpsustamata äge bronhiit
VASTUS:
Ns-Aer Aeroobide uuring ninaneelulimast
Uuringu tulemus: Normaalne mikrofloora


Kinnitas: SEKIRINA, GALINA
09.02.2015 10: 28




Diagnoos: J20.9 Täpsustamata äge bronhiit
VASTUS:
Th-Aer Aeroobide uuring kurgulimast
Uuringu tulemus: Normaalne mikrofloora


Kinnitas: SEKIRINA, GALINA
09.02.2015 10: 28


Th-Myc Seente uuring kurgulimast
Uuringu tulemus: Puudub Candida seente kasv

Haigekassa koodid: 66511

Kinnitas: SEKIRINA, GALINA
09.02.2015 10: 29





Мы рады были Вам помочь
Поддержите наш проект любой суммой
Консультация врача на тему «что делать» дается исключительно в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы врача. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь более предположительный характер.
Ищите ответ
на вопрос?
Готовы ответить
Вам сейчас
В течение 1 часа
ожидание
Укажите код с картинки
Captcha Image
4019 ответов

перевести

2015-03-21 23:57:20

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет
Задайте свой вопрос врачу

Получите свою консультацию! Для этого задайте свой вопрос в окне ниже и мы постараемся вам помочь.

Похожие вопросы:

Оставьте отзыв о нашем сервисе

Нам важно знать ваше мнение. Оставьте отзыв о нашем сервисе

Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image
+
Задать вопрос
11
Врачей онлайн