Чи робити аборт

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи.

Підкажіть що робити, якщо я не знаючи що на третьому тижні вагітності проходила лікування, вживаючи антибіотики, уколи, робила рентген і флюорографію. чи може це негативно вплинути на плід?

1
25.02.2016 22:00
Мы рады были Вам помочь
Поддержите наш проект любой суммой
Консультация врача на тему «Чи робити аборт» дается исключительно в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы врача. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь более предположительный характер.
Ищите ответ
на вопрос?
Готовы ответить
Вам сейчас
В течение 1 часа
ожидание
Укажите код с картинки
Captcha Image
7699 ответов

Доброго дня. Відповісти точно на ваше питання неможливо, тому що вплинуло лікування на плід чи ні - невідомо. Звичайно, негативний вплив був, але у плоду є свої механізми захисту. Також, у природи є свій захисний механізм і якщо у плода  виникають які- небудь аномалії, то в 99% вагітність самостійно переривається на малому сроці.
Тому, вирішувати долю вашої дитини можете лише ви. Перед тим, як приймати рішення, поговіть зі своїм лікарем, котрий проаналізує хворобу, котру ви лікували та ліки, які ви приймали і зможе вам дати більш точні рекомендації.   Але, повторюся, лише ви приймаєте остаточне рішення.

2016-02-25 23:55:02

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет
Задайте свой вопрос врачу


Похожие вопросы:

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image
+
Задать вопрос
11
Врачей онлайн