Місячні

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи.

Добрий день. В мене затримка вже 3 дні. Я робила два теста вони показали, що не вагітна. В мене місячні ідуть назад типу 8,7, 6,5, 4,3, 2.. і так далі. Їх досі не має, я незнаю що робити. А місячні можуть поміняти напрямок?

Теги: Затримка
6
10.03.2016 19:00
Мы рады были Вам помочь
Поддержите наш проект любой суммой
Консультация врача на тему «Місячні » дается исключительно в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы врача. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь более предположительный характер.
Ищите ответ
на вопрос?
Готовы ответить
Вам сейчас
В течение 1 часа
ожидание
Укажите код с картинки
Captcha Image
7692 ответов

Добрий день. Це може бути як вагітністю , так і збоєм в циклі . Для вирішення питання вам необхідно здати кров на ХГЧ через 10 днів після останнього статевого акту . Якщо вагітність не підтвердиться - тоді зверніться до лікаря для з'ясування причини відсутності місячних і обстеження : огляд , мазки , загальний аналіз сечі і крові , УЗД , кров на статеві гормони 

2016-03-11 03:15:08

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет

Сергеевна Ольга, А може бути збій місячних іза того що я приймаю таблетки. Мені місяць треба приймати таблетки бо в мене лямблії, але я тільки приймаю 11 день ці таблетки. Зараз п'ю антибіотики. А може іза них пішов збій? Як ви гадаєте?

2016-03-11 17:58:43

(Діана )

Ответить  
7692 ответов

Діана , Так, звичайно, збій міг бути викликаний прийомом лікарських засібів. Але, вагітність все ж таки необхідно виключити в першу чергу.

2016-03-12 00:12:20

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет

Сергеевна Ольга, Тест не допоможе визначити в такому случаї? Чи треба їхати робити УЗІ? А місячні ще можуть підти? Скільки днів може тривати затримка саме довше?

2016-03-12 13:36:33

(Діана)

Ответить  
7692 ответов

Діана, Тести можуть не показувати вагітність до 21 дня запліднення, а аналіз крові на ХГЧ показовий вже з 10 дня вагітності. УЗД необхідне, але тільки після аналізу, тому що на маленьких сроках вагітності УЗД не інформативне. УЗД для підтвердження вагітності необхідно робити не раніше 4-5- го тижня від запліднення.
Затримка може тривати місяцями, все залежить з причини її викликавшої.

2016-03-12 15:38:49

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет

Сергеевна Ольга, В мене сьогодні був п'ятий день затримки, але ранком пішли місячні. Але вони тепер ідуть в іншу торону. Це нічого?

2016-03-13 14:28:46

(Діана )

Ответить  
Задайте свой вопрос врачу


Похожие вопросы:

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image
+
Задать вопрос
11
Врачей онлайн