Вагітність

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи.

Доброго дня мене хвилює теке питання ми з жружиною вже 3 роки і після статевого акту я кінчаю на статеві губки воня їх розтягує так що дирочка відкрилася і я кінчаю погубках і ніби троха в дирочку ми могли так залетіти на це вже невперше десь рік так, Дякую

3
12.01.2016 21:00
Мы рады были Вам помочь
Поддержите наш проект любой суммой
Консультация врача на тему «Вагітність» дается исключительно в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы врача. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь более предположительный характер.
Ищите ответ
на вопрос?
Готовы ответить
Вам сейчас
В течение 1 часа
ожидание
Укажите код с картинки
Captcha Image
7688 ответов

Здравствуйте. Вероятность беременности в таком случае небольшая, но все же присутствует. Вашей жене необходимо обратиться к гинекологу и подобрать наиболее оптимальный для Вашей пары метод контрацепции.

2016-01-13 00:55:08

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет

Ольга Олечкина, Христос Народився!..... Скажіть будласка які методи контрацепції безпечні спіраль чи таблетки чи ще щось так щоб надійно

2016-01-13 21:03:14

(Антон )

Ответить  
7688 ответов

Антон , Славімо його!
На жаль жоден з методів контрацепції не ідеальний і не гарантує 100 % захисту. Кожен з методів має свої плюси і мінуси. Приміром, прийом ОК є найєфективнішим методом контрацепції, але він досить дорогий, може викликати збої в циклі та інші
проблеми (перелік побічної дії вказаний в інструкциї до кожного
препарату), установка спіралі може призвести до запальних процесів, на
латекс можлива алергія і т. д. Тому, для вибору оптимального методу
контрацепції Вашій дружині необхідно звернутися до гінеколога.
При підборі контрацептиву лікар бере до уваги вік та вагу жінки, стан шкіри та волосся , спосіб життя, шкідливі звички тощо. Можливо, буде необхідно пройти обстеження : УЗД, гінекологічні мазки,   кров на статеві гормони.
Також слід звернути увагу на те, що ВМС і деякі гормональні препарати мають абортивну дію, що неприпустимо для віруючих.

2016-01-14 03:26:38

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет

Дякую ! і з старим навим роком

Антон

Задайте свой вопрос врачу


Похожие вопросы:

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image
+
Задать вопрос
11
Врачей онлайн