Волосся

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи.

Місяць назад кребко посварилася з чоловіком, а ще і при дитині,(дівчинка 4,6р)Пару днів назад в неї 2 раз. вилазили з макушки пучки волосся. Це може бути причиною сварки.

Теги: Волосся
1
10.03.2016 17:00
Мы рады были Вам помочь
Поддержите наш проект любой суммой
Консультация врача на тему «Волосся» дается исключительно в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы врача. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь более предположительный характер.
Ищите ответ
на вопрос?
Готовы ответить
Вам сейчас
В течение 1 часа
ожидание
Укажите код с картинки
Captcha Image
4240 ответов

Доброго вечора! Так, випадіння волосся може бути при стресі у дитини. Вам потрібно не сваритися коли дитина з вами. Діти дуже чутливі до сварок і вони переживають більше ніж ви самі. Вам потрібно обоїм зараз більше займатись дитиною і поговорити на цю тему з батьком дитини, якщо ви хочете щоб ваша дитина була здорова і не замкнулася у собі і нез, явилися психічні розлади у дитини.  
Також можете сходити до психіатра - він зможе вам допомогти, але до цього повинні дійти (а головне - ХОТІТИ!) , бажати , щоб свари скінчилися - ви і ваш чоловік. Ви повинні подумати за вашу дитину!  

2016-03-10 22:44:23

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет
Задайте свой вопрос врачу


Похожие вопросы:

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image
+
Задать вопрос
11
Врачей онлайн