Вопрос решён

Акне

Консультация врача дерматолога

Доброго дня, мене турбує акне вже більше ніж 3 роки. Дерматолог зробила мені процедуру BBL Омолодження ЯКЕ ДУЖЕ БОЛЮЧЕ і направила на аналіз крові який показавToxoplasma gondii, антитіла lgG показник 351,1 МО/мл , що порадите, чи потрібно лікуватись , якими засобами краще ? А імуноглобулін Е (lgE загальний , сироватка) показник 779,1 МО/мл.HELICOBACTER PYLORI, антитіла lgG, показник 3,06 од/мл. Лікар прописує антибіотики.


Акне — медицинская консультация врача на тему

врач онлайн
Мои консультации — 5758
i

Здрастуйте! За даними ваших аналізів (тих показників, які ви вказали) нема показань до назначення антибактеріальніх препаратів, оскільки IgG свідчать про перенесену раніше інфекцію і про те, що у вас уже виробився імунітет до цих інфекцій. Відносно хелікобактера -  то він присутній у 95% населення і потребує лікування лише у разі, якщо у вас є проблеми зі шлунком (гастрит або  виразкова хвороба).  

Ответ был полезен?
2016-02-27 01:26:08
В ответе ошибка?
  • 1Напишите
    вопрос врачу
  • 2Нажмите
    задать вопрос
  • 3Ожидайте
    ответа на почту
Ищите ответ на вопрос?


Прямо сейчас вам готовы помочь 11 врачей.
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image