Вопрос решён

анемія

Консультация врача гинеколога

Доброго дня, вагітність 29 тижнів рівень гемоголубіну впав на 90 прописали гіно- тардиферон чи варто його приймати?


анемія — медицинская консультация врача на тему

врач онлайн
Мои консультации — 4019
i

Доброго дня, Ірино. Вагітність дуже часто супроводжується таким станом, як анемія. Цей стан надзвичайно небажаний для майбутньої матері, тому що загроджує як погіршенням стану її самої, так і загрозою для розвитку плоду. Під час вагітності потреба у залізі збільшується удвічи, тому що значна частина цього мікроелементу йде на розвиток плоду. Збільшується потреба у кисні, у процесі переносу якого приймає участь білок крові гемоглобін(якщо бракує заліза, порушується його синтез). Недостатнє насичення киснем органів і систем призводить до патологій розвитку вагітності, відслойки плаценти, передчасних пологів, затримки розвитку плоду. Тому лікування анемії рекомендовано проводити обов'язково.

Ответ был полезен?
2015-09-09 23:22:39
В ответе ошибка?
Консультация
онлайн
Ищете ответ на вопрос?


Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image