Чи правильне лікування

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи
11 год возраст пациента
200стоимость
вопроса
Вопрос решён

Добрий вечір... ввечері піднялась температура, ми думал що то зуби прорізуються, дали нурофен, температура нормалізувалась, через пару хв, температура 39.8, не збивалась, викликали швидку сказали що трошки червоне горло, щось вірусне відправили в лікарню і там приписали новокаїн із ЕМСЕ колоти антибіотик, сказали що то для горла і сказали лісобакт і хлорфіліпт спрей... чи не шкодить антибіотик і чи він обов'язковий.?. Нам поянили що його потрыбно колоти щоб вподальшому постійно не мати проблеми із горлом.. (информация взята отсюда: http://03online.com/news/0-0- 0-0- 1?category=12?utm_source=text_source&utm_medium=socials&utm_campaign=middle)

Консультация врача на тему «Чи правильне лікування»

врач онлайн
Мои консультации — 4019
i

Здравствуйте, Юля! Какой препарат Вам назначен? Если было сделано заключение о применении инъекционных антибиотиков- скорее всего Вам показана госпитализация, так как сейчас  амбулаторно инъекции назначать не рекомендуется. Так или иначе Вам нужен очный осмотр Вашего педиатра и полная схема лечения исходя из уточненного диагноза  на основании объективного осмотра. Обратитесь в лечебное учреждение. Будьте здоровы.


Спасибо
2016-08-25 14:39:11

Иван Смирнов, Ми 2- а дня лежали на стаціонарі, призначили ЕМСS з новокаїном колоти, для горла лісобакт, хлорофіліпт спрей і ентерожермін.. сказали що то не простудне, а скорше всього вірусне, бо багато дітей прийшла на стаціонар з вірусною інфекцією... але нам нічого не приписали противірсне.. аналізи крові сказали дуже добрі... сьогодні вночі і до першої половини дня температура була у межах норми 36.6, а вже по обіді піднялась до 37.8.. на ослідуванні перед випискою нам сказали що можна вже не колоти цей антибіотик.. але нічого противірусного не написали.. чи може бути звязане почервоніння горла і температура з тим що прорізуються зуби? чи можна щось із того що нам давніше виписували від температури давати дитині ( ми маємо Еффералган, Лаферобіон, Вібуркол, нурофен, анальдим) .. бо коли ми звернулись до іншого лікаря на стаціонарі то нам відповіли що я не буду заважати роботі колеги, це солідарність) .. Скажіть будь ласка, що з цього приймати, а що ні( ще маємо із попередніх ліків феністил, зодак, називін, каплі афлубін)

Юля — 2016-08-25 17:25:28
  • 1Напишите
    вопрос врачу
  • 2Нажмите
    задать вопрос
  • 3Ожидайте
    ответа на почту
Ищите ответ на вопрос?


Прямо сейчас вам готовы помочь 11 врачей.

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image