Напеввне молочниця?

Консультация

Почалось приблизно місяць тому, спочатку відчувала печіння і свербіж після того як прийняла душ. Подумала що справа в гелі для душу, перейшла на інтимне мило, яке теж результатів непоказало. Потім почались критичні дні після них все ніби стало добре ( ну або я так думала). Потім приїхав мій хлопець в гості ( так сталось що живемо в різних містах). Під час статевого акту відчувала біль. Почуття свербіжу, печіння і дискомфорту непокидає інколи виділяється біла маса комкоподібної структури. В хлопця на голівці статевого членна появилось почервонніння і під час статевого акту він теж відчував дискомфорт і біль. Порадте що робити!? Як це лікувати і які припарати приймати? Нормально ли это?

Задать вопрос врачу
Более 400.000 консультаций
проведено с 2011 года работы нашего сайта.
Онлайн чат с врачом
Екатерина Сергеевна
Дежурный врач
- опишите вашу ситуацию;

Ответы врачей

Онлайн консультант
i
врач онлайн

Здравствуйте, Настя

Можна тільки припустити, що у вас вагінальний кандидоз. АЛЕ, перш ніж ставити діагноз, вам необхідно звернутися до гінеколога на очний прийом для узяття мазка на мікрофлору. Якщо в мазкі высіються гриби міцелія, тільки тоді лікар може призначити обом партнерам комплексне лікування молочниці (препарати за схемою таблетовані всередину і вагінальні свічки, чоловікові теж таблетовані форми і крем).
Краще всього, якщо здати аналіз на чутливість флори до протигрибкових засобів (бакпосев з піхви з антибиотикограммой), упізнати який препарат подіє максимально на міцелій. Тільки після цих обстежень можливе адекватне лікування молочниці.
Обережуться тільки презервативом під час лікування.
Менше вживати солодкого під час їжі. Також після лікування молочниці протигрибковими засобами, потрібно " заселити" корисною флорою - вагінальними пробіотиками.
Якщо знову буде рецидив молочниці, то можна припустити приховану інфекцію, потрібно здати аналізи на приховані інфекції і ЗППП методом ПЦР.
Похід до доктора не тягніть, оскільки запальні процеси в сечостатевій системі можуть привести до спаечному процесу в маткових трубах, а це веде до безпліддя.
Будьте здорові!

  • 2017-11-12 00:38:53
  • В ответе ошибка?
По данному вопросу консультацию проводят практикующие врачи. Медицинское образование проверено администрацией сайта. Сервис несёт полную моральную и юридическую ответственность за качество консультаций. Напеввне молочниця? консультация врача на тему дается в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь предположительный характер. Не занимайтесь самолечением, консультация врача онлайн не заменяет очный осмотр.
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image