Приступ миготливої аритмії

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи
64 лет возраст пациента
200стоимость
вопроса
Вопрос решён

Миготлива аритмія триває третю добу. Тиск 100-120 на 65-75. Пульс 55-75 ударів. До початку приступа приймала щоденно таблетки бісопрол від гіпертонії. Коли почався приступ приймала один раз таблетки кордарон, атф- лонг. Другої доби і далі не приймаю їх, бо низький тиск та низький пульс п'ю тільки ритмокор та трикардин. В лежачому положенні або сидячому болі в серці немає, а коли встаю відчуваю біль. Що ви порекомендуєте приймати щоб швидше закінчився приступ? Приступи в мене бувають приблизно 1 раз на півтора- 2 місяці.

Консультация врача на тему «Приступ миготливої аритмії »

  • 1Напишите
    вопрос врачу
  • 2Нажмите
    задать вопрос
  • 3Ожидайте
    ответа на почту
Ищите ответ на вопрос?


Прямо сейчас вам готовы помочь 11 врачей.
Похожие вопросы:

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image