серцебиття плоду

Консультация

Добрий вечір)у мене вагітність 5-6 тижнів, сьогодні була на узд не чути серцебиття плоду

Сказали прийти через тиждень

Болить живіт

Розмір плоду відповідає терміну

Боюсь щоб не було завмирання, бо не чути серцебиття,

Допоможіть Нормально ли это?

Задать вопрос врачу
Более 500.000 консультаций
проведено с 2011 года работы нашего сайта.
Онлайн чат с врачом
Екатерина Сергеевна
Дежурный врач
- опишите вашу ситуацию;

Ответы врачей

врач l_automne
Врач
i

Здравствуйте, Марія

Серцебиття може не візуалізуватись, якщо УЗ- діагностика проводилась надто рано. І дійсно єдиною рекомендацією є повторити дослідження через тиждень. Вплинути якось на ситуацію неможливо. Серцебиття або ще не вислуховується - у випадку, якщо УЗД зроблено надто рано, або вже не вислуховується, якщо вагітність завмерла.  
Якщо плід нормально розвивається, нічого не потребується. Якщо вагітність завмерла, то таку ситуацію ніяк не змінити.

  • 2016-12-20 14:20:36
  • В ответе ошибка?
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image