Сумніви за вагітність - нормально ли это?

Доброго вечора в мене є таке питання у мене різко появляється тошнута змінились присмаки в їжі улюблені продукти стали противні але затримка була місячні йшли 4 дні і закінчились цикл змінився буд регулярним проміжками між ними було 28 днів тепер 18 чи підозра є на те що я вагітна???
ДОПОМОЖІТЬ РЕЗУЛЬТАТ ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ Нормально ли это? Возраст пациента: 16 лет


Консультация врача на тему «Сумніви за вагітність»

Ответы врачей Пригласить эксперта
  • 1Напишите
    вопрос врачу
  • 2Нажмите
    задать вопрос
  • 3Ожидайте
    ответа на почту
Ищите ответ на вопрос?


Прямо сейчас вам готовы помочь 11 врачей.
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image