Втома, поганий сон, апатія...

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи
200стоимость
вопроса
Вопрос решён

Доброго дня! Мене звати Юра, мені 28 років. Вага 68кг, при рості 170см. В мене така проблема- велика втома, немає енергії, різко падає вага (можу набирати масу кілька днів, а потім за день худаю, просто, на очах..); нічого не можу робити- звільнився з роботи, залишив тренування, навіть, не хочеться робити звичайну домашню роботу; поганий апетит- їм один раз на день, деколи 2рази; поганий сон, після ранкового пробудження, всерівно, відчуваю втому, збиті циркадні біоритми+до цього всього, звичайно, дипресивний стан. Правда, ці симптоми не постійні- деколи стає краще, а в більшості часу симптоми саме такі. Здавав аналізи- по великому рахунку все в нормі, крім повишених лімфоцитів на 3 пункти (43, при нормі 20-40.); незначна гіпоплазія хрибцевої артерії, через початковий остеохондроз; гіпоплазія 2 ступеня щитовидної залози (об"єм 6.3см кубічних, при нормі 15), але кількість гормонів в нормі. Також, легкий біль в животі при натисканні, а саме центральна частина, зверху до низу. Температура тіла в нормі. Аналізи здавав на вірус Епштейна- Барр, показники в нормі. УЗД лімфовузлів на шиї також в нормі. Аналізи на гельмінти паразитів не виявили- все в нормі. До листа прикріплений файл з аналізами крові.
В мене такі питання:

1. Втома, можливо, через те, що щитовидка мала і щоб виробити нормальну кількість гормонів, вона забирає всю енергію організма? І вага падає через те, що все що перетравлює організм (білки, жири, веглеводи)- не засвоюється, а перетворюється в енергію і все йде на роботу щитовидки? Якщо так, то як я можу це перевірити, щоб точно знати і що тоді з цим робити? Також, мене насторожує показник ТТГ= 3,06 (при нормі 0.3- 3.2)!

2. Чи при гіпоплазії 2ст. щитовидки, при норм. кількості гормонів, чи треба приймати припарати з йодом (напр. йодомарин), чи по бажанню? і чи можна проводити тривалий час на сонці, загаряти? Також, чи потрібна гормональна підтримка? Можливо, коли гормони будуть приходити ззовні, то щитовидка не буде використовувати енергію в такому об"ємі. І якщо підтримка потрібна, то приймати припарати з Т4 чи в поєднанні Т4 з Т3...?

3. Незначне збільшення кількості лімфоцитів в крові- це знак тривоги, реакція на якусь проблему, чи нічого серйозного (внасл. дипресії, нервів...), можливо така фізіологія мого організму?

4. Чи може бути гепатит чи снід при цих симптомах і результатах аналізів, чи мені немає сенсу робити ще додаткові аналізи?

5. Можливо, проблема в самій психології, проблема в самому собі- через апатію, дипресивний стан, тому і така втома і проблеми зі сном.....?

Буду вдячний, якщо відповісте на всі запитання.
Наперед, дякую за відповідь.

Консультация врача на тему «Втома, поганий сон, апатія...»

врач онлайн
Мои консультации — 4019
i

Здравствуйте, Юрий. Показания ТТГ у Вас в норме (три целых шесть сотых это меньше, чем три целых две десятых). Вам показана очная консультация и наблюдение эндокринолога. Лимфоциты могут ни о чем не говорить. Обследование на наличие гепатита В и С имеет смысл. Психологическое состояние может быть сопутствующим симптомом, но не искомой причиной.

Спасибо
2015-09-10 22:00:50
  • 1Напишите
    вопрос врачу
  • 2Нажмите
    задать вопрос
  • 3Ожидайте
    ответа на почту
Ищите ответ на вопрос?


Прямо сейчас вам готовы помочь 11 врачей.

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image