зниження дози утрожестану при вагітності - нормально ли?

22 года возраст пациента
200стоимость
вопроса
Вопрос решён

Доброго дня) зараз 34-35 тижнів вагітності) приймаю утрожестан 100 двічі в день. Казали приймати до 36 тижня, так як постійно загроза. Сьогодні зменшила дозу до 100 в день і відчула як трошки ниє живіт в низу, як на місячні. Так має бути? Чи повернутись до попередньої дози?

Нормально ли это?

Консультация врача на тему « зниження дози утрожестану при вагітності»

  • 1Напишите
    вопрос врачу
  • 2Нажмите
    задать вопрос
  • 3Ожидайте
    ответа на почту
Ищите ответ на вопрос?


Прямо сейчас вам готовы помочь 11 врачей.

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image