Що це може бути?

Консультация

Добрий вечір скажіть будь- ласка що таке може бути місячні пройшли а за 2 дні почало мазатись ще чучуть щось темнного кольору 2 дні мазалось, а потім через тиждень почали боліти груди і тиждень болять! що це може бути? Нормально ли это?

Задать вопрос врачу
Более 400.000 консультаций
проведено с 2011 года работы нашего сайта.
Онлайн чат с врачом
Екатерина Сергеевна
Дежурный врач
- опишите вашу ситуацию;

Ответы врачей

Онлайн консультант
i
врач онлайн

Здравствуйте, Наталя

У вашому випадку треба виключати спершу вагітність.
Для підтвердження або виключення вагітності найбільш раннім і інформативним є аналіз крові на ХГЧ. Метод чутливий з 10 - го дня після запліднення.
Тести інформативні з 18-21 дня після запліднення. Не є достовірними на ранніх термінах вагітності.
Якщо ХГЧ буде негативним, те вам необхідно відвідати гінеколога для огляду і з'ясовувати причину ваших нерегулярних місячних - перевірити функцію яєчників, здати аналізи на статеві гормони, виключити гормональний збій, запальні процеси - кандидоз, інфекцію, поліпи, кісти, ерозію шийки матки і так далі (здати мазок на мікрофлору, УЗИ малого тазу і цитологію).
Будьте здорові!

  • 2017-11-10 00:39:51
  • В ответе ошибка?
По данному вопросу консультацию проводят практикующие врачи. Медицинское образование проверено администрацией сайта. Сервис несёт полную моральную и юридическую ответственность за качество консультаций. Що це може бути? консультация врача на тему дается в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь предположительный характер. Не занимайтесь самолечением, консультация врача онлайн не заменяет очный осмотр.
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image