Тривожний розлад - нормально ли?

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи.
26 лет возраст пациента

Під час консультації у психіатра був поставлений діагноз генералізований тривожний розлад. Медикаментозне лікування позитивного результату не дало (приймала Эсциталопрам, гідозепам, сонміл).
Симптоми, що змусили звернутися за лікарською допомогою є такими:
— наявність постійної тривоги і страху (знаходження поза межами дому: похід в магазин, у гості, навчання у школі, знайомство з колективом та подальше спілкування на роботі) ;
— напруга (збудженість, нервовість, тремтіння в середині та тремтіння рук і обличчя при сильно емоційно- конфліктній ситуації);
—втома (виснаження та «розбитість» супроводжується зранку після сна і до самого вечора);
—дискомфорт при спілкуванні з людьми(дуже важко дивитися в очі співбесіднику, не можу розслабитися, відчуття порожнечі в голові);
—в голові, а саме в зоні вісків постійне відчуття важкості, ніби вавка чи кислота роз’їдає з середини;
—переплітання думок, неможливість зосередитися на чомусь одному;
—погана пам’ять(важко запам’ятовувати почуту інформацію, яка мені потрібна або просто цікавить, а також майже неможливо вивчити щось на пам’ять, навіть короткий вірш);
—погане засинання та поверхневий нічний сон, сняться кошмари, просипання супроводжується підвищеною напругою м’язів та емоцій;
— з фізичної області проблем турбує : часте сечовипускання(1-5 разів на ніч і часті позиви протягом дня); біль в області грудної клітки, переважно з лівого боку; мерзлявість, постійно холодні кінцівки; біль в порожнині таза, інколи біль стає ріжущою і не дає поворухнутися без обезболюючих. Консультувалася у терапевта, гінеколога, уролога та хірурга. Виявлено пісок та дрібні камінці у нирках. Порушення в інших органах(серце, кишечник та репродуктивних органах не виявлено).
ЗАПИТАННЯ: Чи можливо покращити якість життя? Якого лікування потребує такий стан? Хочу підлікуватися та мати діток, але боюся чи не передасться ця хвороба генетично.

Нормально ли это?

1
02.10.2016 00:00
Мы рады были Вам помочь
Поддержите наш проект любой суммой
Консультация врача на тему «Тривожний розлад» дается исключительно в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы врача. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь более предположительный характер.
Ищите ответ
на вопрос?
Готовы ответить
Вам сейчас
В течение 1 часа
ожидание
Укажите код с картинки
Captcha Image
329 ответов

Здравствуйте, Ірина! При отсутствии эффекта от лечения у психиатра хорошо бы проконсультироваться у невролога. По вашим жалобам можно предположить неврастенический синдром (истощение нервной системы), я бы вам порекомендовала восполнить потери организма необходимыми веществами ( приблизительная схема лечения : магне В6 антистресс 1 таблетка 3 раза 1-2 месяца, когнум по 2 таблетки 3 раза в день 1 мес, глицин по 2 таблетки 3 раза в день под язык, бифрен по 1 таблетке 3 раза в день). Улучшение качества жизни вполне реально.  

Ірина, если Вы считаете ответ неполным – мы готовы ответить на дополнительные и уточняющие вопросы.

2016-10-02 13:32:34

Отблагодарить | Skype-консультация

Ответ был для Вас полезен? Да Нет
Задайте свой вопрос врачу


Похожие вопросы:

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image
+
Задать вопрос
11
Врачей онлайн