Торбує

Консультация

Добрий вечер, дивіться в мене така проблема я була сьогодні в гінеколога і мені сказали що в мене запалення матки і якийсь вірус і початкова ерозія шийки матки..(

Прицьому може бути такі хвороби як ВІЛ СНІД?

допоможіть будь ласка, бо мені страшно

Задать вопрос врачу
Более 400.000 консультаций
проведено с 2011 года работы нашего сайта.
Онлайн чат с врачом
Екатерина Сергеевна
Дежурный врач
- опишите вашу ситуацию;

Ответы врачей

Врач
i
онлайн

Здравствуйте, Діана

Ерозія шийки матки є у кожної другої жінки. Вам треба з'ясовувати причину ерозії, якщо вона пов'язана з інфекцією, то треба лікувати інфекцію, а потім ерозію. Якщо пов'язана з гормональними порушеннями - спостереження до 25 літнього віку. Вам треба здати аналіз фемофлор- скрин з визначеннямінфекцій і ЗППП методом ПЦР (зскрібок). Також аналізина вірус ВПЧ високого і онкогенного ризику.  Виходячи з аналізів гінеколог призначить лікування. Після виключення інфекцій необхідно здати аналіз нацитологію. Виходячи вже з цитології вирішуватиметьсяпитання про лікування ерозії шийки матки. Найбільш безпечні методи припікання ерозії для жінок, щоне народжують, - це лазерна вапоризация, кріодеструкція(лікування рідким азотом), радіохвильове лікування(Сургитроном) і припікання лікарськими речовинами(Солковагином або Ваготилом).

  • 2016-11-04 18:45:36
  • В ответе ошибка?
По данному вопросу консультацию проводят практикующие врачи. Медицинское образование проверено администрацией сайта. Сервис несёт полную моральную и юридическую ответственность за качество консультаций. Торбує консультация врача на тему дается в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь предположительный характер. Не занимайтесь самолечением, консультация врача онлайн не заменяет очный осмотр.
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image