Бераменность

Консультация

4 вересня у мене мали розпочатися критичні дні, 7 вересня зробила тест на вагітність, він позитивний.

З чоловіком займалися сексом без концетрацептивів, але на протязі цього часу я вживала до 5 вересня таблетки Троксевазин, і користувалася свічками з Беладоною. Чи може це вплинути на плід? Які можуть бути наслідки?

І ще один нюанс, що на протязі цього часу ми вживали пару раз алкоголь (на днях народженнях).

Задать вопрос врачу
Более 400.000 консультаций
проведено с 2011 года работы нашего сайта.
Онлайн чат с врачом
Екатерина Сергеевна
Дежурный врач
- опишите вашу ситуацию;

Ответы врачей

Врач
i
онлайн

Здравствуйте, Инна

Відповісти точно на ваше питання неможливо, оскільки невідомо вплинув прийом таблеток Троксевазину на плід або ні. Можливо, негативний вплив був, але у плоду є свої механізми захисту. Також в природі є свій захисний механізм і якщо у плоді виникнуть якісь аномалії, то 99%% вагітність буде перервана на малому терміні. Але враховуючи, що ви припинили прийом таблеток, то можливо ризик мінімальний. Наступного разу будьте уважні при прийомі будь- якого препарату і читайте завжди інструкцію перед застосуванням!

  • 2016-09-10 22:21:58
  • В ответе ошибка?
По данному вопросу консультацию проводят практикующие врачи. Медицинское образование проверено администрацией сайта. Сервис несёт полную моральную и юридическую ответственность за качество консультаций. Бераменность консультация врача на тему дается в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь предположительный характер. Не занимайтесь самолечением, консультация врача онлайн не заменяет очный осмотр.
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image