Бераменность

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи
32 года возраст пациента
200стоимость
вопроса
Вопрос решён

4 вересня у мене мали розпочатися критичні дні, 7 вересня зробила тест на вагітність, він позитивний.
З чоловіком займалися сексом без концетрацептивів, але на протязі цього часу я вживала до 5 вересня таблетки Троксевазин, і користувалася свічками з Беладоною. Чи може це вплинути на плід? Які можуть бути наслідки?
І ще один нюанс, що на протязі цього часу ми вживали пару раз алкоголь (на днях народженнях).

Консультация врача на тему «Бераменность»

врач онлайн
Мои консультации — 7300
i

Здравствуйте, Инна! Відповісти точно на ваше питання неможливо, оскільки невідомо вплинув прийом таблеток Троксевазину на плід або ні. Можливо, негативний вплив був, але у плоду є свої механізми захисту. Також в природі є свій захисний механізм і якщо у плоді виникнуть якісь аномалії, то 99%% вагітність буде перервана на малому терміні. Але враховуючи, що ви припинили прийом таблеток, то можливо ризик мінімальний. Наступного разу будьте уважні при прийомі будь- якого препарату і читайте завжди інструкцію перед застосуванням!


Спасибо
2016-09-10 22:21:58
  • 1Напишите
    вопрос врачу
  • 2Нажмите
    задать вопрос
  • 3Ожидайте
    ответа на почту
Ищите ответ на вопрос?


Прямо сейчас вам готовы помочь 11 врачей.

Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв

Укажите код с картинки

Captcha Image