Можлива вагітність

Займався сесом з дівчиною, перший раз кінчив у презерватив, потім злегка, без милапомив член водою, на члені могла залишитись невелика к- сть сперми

Знову одів презерватив та зайнявся сексом,проте так і не кінчив, але перед тим як перестали займатись сексом, презерватив спав, і можливо був доторк члена з залишками сперми, до жіночої піхви, чи є ймовірність завагітніти?

Онлайн чат с врачом
Екатерина Сергеевна
Дежурный врач
- опишите вашу ситуацию;

Ответы врачей

Далее
Назад
  • Елизавета Максимовна

    Здравствуйте, Степан

    Правильно ли я Вас поняла, что Вы переживаете касательно остатков спермы на гениталиях? 1. Пользовались ли Вы интимной гигиеной? 2. Был ли это Ваш первый половой акт? 3. Какие последующие симптомы у Вашей партнерши после данного полового акта?

    Ответить
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image