Впл - нормально ли это?

Консультацию по данному вопросу осуществляют практикующие врачи
Вопрос решён

16 генотип виявлено чи допоможе протифлазид?Нормально ли это? Возраст пациента: 32 года

Консультация врача на тему «Впл»

Ответить на вопрос


врач онлайн
Мои консультации — 8614
i

Здравствуйте, Маряна! ВПЛ (вірус папіломи людини) 16 - високого онкогенного ризику. Є причиною дисплазії шийки матки і раку шийки матки.
Якщо у вас немає генітальних бородавок, кондилом, дисплазії і необгрунтованих кров'яних виділень з піхви після сексу, то Ваш організм не у стадії хвороби. Організм може сам впоратися з інфекцією в 90% випадків, а в 10% відбувається захворювання.
Якщо у вас був виявлений ВПЛ, але при цьому немає ніяких симптомів інфекції і цитологія в нормі, то ніяке лікування проти ВПЛ не потрібно. Треба ТІЛЬКИ підвищувати імунітет, щоб організм сам впорався з інфекцією. Деякі лікарі призначають альфа- аллокин, для поліпшення і стимулювання імунної системи. Протефлазид теж вам допоможе і приймати його треба за схемою, вказаною в інструкції, приймати треба мінімум 1 місяць, а краще 3 місбез перерви.
Якщо ж у вас був виявлений ВПЧ і він викликав появу генітальних бородавок, кондилом, дисплазії, то вам потрібно лікування (припікання), також препарати стимулють імунну систему. Лікуються обидва партнери. Вам треба спостерігатися - регулярно 1-2 рази в рік здавати мазок на цитологію і здавати аналізи на ВПЛ. Наявність ВПЛ в організмі не знижує шанси на успішне зачаття, нормальну вагітність і природні пологи.

Ответ врача Да Нет
2017-04-02 22:17:53


  • 1Напишите
    вопрос врачу
  • 2Нажмите
    задать вопрос
  • 3Ожидайте
    ответа на почту
Ищите ответ на вопрос?


Прямо сейчас вам готовы помочь 11 врачей.
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image