Радіохвилльова коагуляція

Скажіть будь ласка 14.11 мені зробили радіохвильову коагуляцію пройшов місяць я пішла на проверку і сказали що все добре і загоюється і приписали ще свічки на 18 днів і тільки після закінчення свічок можна жити статевим життям. Я хотіла запитати можна під час приймання свічок жити статевим життям чи неможна? Дякую Нормально ли это?

Онлайн чат с врачом
Екатерина Сергеевна
Дежурный врач
- опишите вашу ситуацию;

Ответы врачей

Далее
Назад
  • Дьяконова Катерина Сергеевна Украина

    Здравствуйте, Катерина

    Справа в тому що, все залежить від того як відбувається одужання. Якщо шийка матки через 1 місяць вже зарубцювалася, то статеві акти можливі, якщо рубцювання сталося не повністю, те вам треба почекати. Можливо, що це другий випадок, оскільки лікар призначив свічки. Але уточнити ви повинні у свого гінеколога, оскільки тільки при огляді шийки матки можна вам відповісти адекватно на ваше питання.

    Ответить
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image