Планування вагітності після викидня

Консультация

Коротко про свою ситуацію. Не могла завагітніти 6 років. Все добре обстежили, труби були непрхідні - зробили у вересні 2015 року лапароскопію. У грудні я завагтніла. Вагітність протікала чудово. Всі аналізи були в нормі. На самому початку була загроза - приймала утрожестан, плацента композитум колола... На 18 тижні несподівано почали підтікати води і стався викидень. Сказали істміко- цервікальна недостатність. На три місяці призначать кок, а далі можна вагітніти і накладати шов на шийку матки. Мене цікавить який спосіб життя потрібно буде вести із швом, чи це буде постійне лежання. Наскільки це безпечно та ефективно? І взагалі, щоб порадили ви?

Задать вопрос врачу
Более 400.000 консультаций
проведено с 2011 года работы нашего сайта.
Онлайн чат с врачом
Екатерина Сергеевна
Дежурный врач
- опишите вашу ситуацию;

Ответы врачей

Онлайн консультант
i
врач онлайн

Здрастуйте! При накладанні шва на шийку матки при ісміко- цервікальній недостатності вагітна жінка веде абсолютно нормальне, активне життя. Це безпечна процедура, яка забезпечить нормальне протікання вагітності і буде попереджувати передчасні пологи.  
Безпосередньо перед очікуваною датою пологів (частіше за 1 тиждень) шви знімаються і жінка має можливість природньо народити дитину.

  • 2016-05-06 21:50:25
  • В ответе ошибка?
По данному вопросу консультацию проводят практикующие врачи. Медицинское образование проверено администрацией сайта. Сервис несёт полную моральную и юридическую ответственность за качество консультаций. Планування вагітності після викидня консультация врача на тему дается в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний. По возможности, будьте готовы ответить на дополнительные вопросы. В противном случае консультация будет дана на основе указанной в вопросе информации и иметь предположительный характер. Не занимайтесь самолечением, консультация врача онлайн не заменяет очный осмотр.
Оставьте отзыв о нашем сервисе


Ваше имя
Ваш email
Ваш отзыв
Укажите код с картинкиCaptcha Image